home
voorgerechten
vleesgerechten
visgerechten
nagerechten
-----------------
lunchkaart
kreeft & oesters
Huisgemaakte kreeftensoep, afgemaakt met room en cognac 9,50

Kalfs carpaccio met tonijn mayonaise

9,50
Trio van Hollandse garnalen
(garnalenkroketje, garnalen met cocktailsaus en garnalensoepje
 9,50
Rundercarpaccio met pijnboompitjes, citroen-olijfolie,
spekjes en Parmezaanse kaas
12,50
Zeebanket van gerookte zalm, paling en toast 13,50
Scampi’s pil pil (Scampi’s in pikante knoflook olie) 12,50
Duo van Pata negra en calamaris met aioli 12,50
Stokbrood met kruidenboter en aioli  4,50

Mangerie de Eethoek biedt u een uitgebreide wijnkaart

   

 

   


 

vBulletin counter

 

Webdesign by Rotterdam Webdesign